Kiertueen aikataulu

Vuoden 2021 kiertue on saatu päätökseen, mutta ensi vuoden kiertuetta suunnitellaan jo! Missä sinä haluaisit nähdä meidät ensi vuonna? Vastaa ja vaikuta lähettämällä viestiä @MadeInFinlandKonekiertue.

______

Konekiertue matkaa läpi Suomen kattaen yhteensä kahdeksan eri paikkakuntaa. Mukana kiertueella ovat Nokian Renkaat, Dynaset, Serco, Novatron, Allu, Snowek, Kronos, Kiho ja Secto. Tapahtumapäivinä esillä ovat maanrakennuksen, kiinteistöhuollon, materiaalinkäsittelyn ja metsäurakoinnin uusimmat teknologiat kotimaisilta valmistajilta yhdessä paikassa. Kiertueen isäntinä toimivat tapahtumapaikkakuntien rakennuskonemaahantuojat ja koneliikkeet.

Made in Finland -konekiertue haluaa järjestää turvallisen kiertueen kaikille – niin kävijöille kuin mukana oleville yrityksille. Otamme huomioon koronaturvallisuuteen liittyvät määräykset ja noudatamme kiertuepaikoissa turvaetäisyyksiä ja desinfiointisuosituksia sekä muita ajankohtaisia kansallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä. Tervetuloa turvalliselle kiertueelle!

Kiertuepaikkakunnat ja isännät

16.9. klo 11-17 – Oulu / Mateko Oy
17.9. klo 11-17 – Sievi / Ojala Machine Oy
18.9 klo 9 -15 – Seinäjoki / KH-koneet / Kobelco Center
23.9. klo 11-17 – Turku / Rotator Oy
24.9. klo 11-17 – Tuusula / Liebherr-Finland Oy
30.9. klo 11-17 – Kuopio / Avesco Oy
1.10. klo 11-17 – Lahti / Allu Oy
2.10. klo 9 -15 – Lempäälä / Real Machinery Oy

Alla tarkempi ohjelma kullekin päivälle. Lisätietoa myös Facebookissa @MadeInFinlandKonekiertue ja Instagramissa @konekiertue.

Nähdään kiertueella!

16.9. Oulu

Sijainti: Mateko Oy, Takojantie 8, Oulu
Klo: 11 – 17

Oulussa vietämme Sercon päivää. Serco-tuotteet suunnittelee, valmistaa ja myy suomalainen perheyritys JPT Jaskari Oy. Päätuotteita ovat ammattikäyttöön tarkoitetut työlaitteet auraukseen, hiekoittamiseen, lanaukseen, pesemiseen ja harjaukseen.

Sercon päivän isäntänä toimii Mateko Oy. Matekon edustama JCB on Euroopan suurin maarakennuskoneiden valmistaja. Matekossa pidetään huolta sekä asiakkaista että heidän tuotteistaan.

Sercon päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • klo 14 Made in Finland -maskottirobotin nimen sekä kilpailun voittajan julkistus
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä SERCOn yllätyksillä

Lisäksi Serco lupaa kaikille torstaina 16.9. tarjouspyynnön jättäneille -10% alennuksen tarjoukselle. *

* Koskee kaikkia SERCO laitteita sekä varaosia. Tarjouspyynnön voi jättää Oulussa paikan päällä, soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai pyytämällä tarjousta sivujemme kautta. Vastaamme jokaiseen tarjouspyyntöön niin nopeasti kuin pystymme.
HUOM! Voimassa vain niille tarjouksille, jotka pyydetään torstaina 16.9.2021.

17.9. Sievi

Sijainti: Ojala Machine Oy, Koivistontie 193, Sievi
Klo: 11 – 17

Sievissä vietämme Kronoksen päivää. Vuonna 1914 perustettu KRONOS kehittää metsäkuormaimia ja -vaunuja, vesakkomurskaimia ja äkeitä. Valmistamme vahvoja ja kestäviä koneita, jotka selviävät niin vaativissa olosuhteissa kuin kaupunkiympäristöissäkin.

Kronoksen päivän isäntänä toimii Ojala Machine Oy, joka on erikoistunut maarakennuskoneiden ja raskaankaluston konekauppaan. Ojala Machine Oy:n kautta löytyvät myös erilaiset lisälaitteet, kuten: rototiltit, kauhat, kallistuvat pikaliittimet, renkaat, sekä muut lisälaitteet.

Kronoksen päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Kronoksen yllätyksillä
 • Demonäytöksiä

18.9. Seinäjoki

Sijainti: KH-Koneet / Kobelco Center, Päivölänkatu 35, Seinäjoki
Klo: 9 – 15

Seinäjoella vietämme Novatronin päivää. Suomalainen Novatron suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maanrakennustyökoneisiin. Xsite®-koneohjaustuoteperheemme on kehitetty yhdessä suomalaisten maanrakentajien ja -mittaajien kanssa, kotimaisen infrarakentamisen tarpeisiin.

Novatronin päivän isäntänä toimii KH-Koneet / Kobelco Center, joka on Seinäjoella, Vantaalla ja Jyväskylässä toimiva täyden palvelun konetalo. Kobelco on uranuurtaja lyhytperäisten kaivinkoneiden valmistajana ja toimialansa johtava pienikulutuksisten ja huippusuorituskykyisten kaivinkoneiden valmistaja.

Novatronin päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Novatronin yllätyksillä

23.9. Turku

Sijainti: Rotator Oy, Uimarannantie 3, Lieto
Klo: 11 – 17

Turussa vietämme Kihon päivää. Kiho on kotimainen yli tuhannen yrityksen käyttämä ohjelmisto kenttätyön johtamiseen, työajanseurantaan sekä kaluston paikannukseen ja hallintaan. Sinulla on työmaat ja tekijät, meillä työkalut niiden johtamiseen.

Kihon päivän isäntänä toimii Rotator Oy. Vuonna 1954 perustettu perheyritys Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa. Olemme jo yli 60 vuoden ajan työskennelleet asiakkaidemme kilpailukyvyn puolesta ja meille on kunnia-asia, että asiakas saa varmatoimisen sekä tehokkaan koneen ja luotettavat jälkipalvelut kaikkialla Suomessa

Kihon päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Kihon yllätyksillä

24.9. Tuusula

Sijainti: Liebherr-Finland Oy, Pakkasraitti 8, Tuusula
Klo: 11 – 17

Tuusulassa vietämme Nokian Renkaiden päivää. Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa.

Nokian Renkaiden päivän isäntänä toimii Liebherr-Finland Oy. Yritys perustettiin vuonna 2004 varmistamaan paras mahdollinen valikoitujen Liebherr tuotteiden myynti, markkinointi ja jälkimarkkinointi Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit.

Nokian Renkaiden päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Nokian Renkaiden yllätyksillä
 • Asiantuntijamme esittelevät renkaita metsään, maastoon ja maantielle
 • Osastollamme kävijöillä on mahdollisuus lunastaa tapahtumatarjous (etusi yli 1 000 €) sekä osallistua arvontaan – tervetuloa!
 • Nokian Renkaiden päivänä tarjolla kinkkukiusausta. Nähdään pian!

30.9. Kuopio

Sijainti: Avesco Oy, Asentajankuja 4, Toivala
Klo: 11 – 17

Kuopiossa vietämme Snowekin ja Trombian päivää. Trombia Technologies on kunnossapidon kehittäjä. Olemme 10 toimintavuoden aikana kehittäneet lumenaurausteknologian, harjaustekniikan sekä pölynpuhdistuksen uudelle tasolle. Kehitämme myös maailman ensimmäistä täysitehoista katujenlakaisun automaatioon liittyvää Trombia Free teknologiaamme.

Päivän isäntänä toimii Avesco Oy. Avesco on erikoistunut uusien ja käytettyjen Cat-rakennuskoneiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon. Huolehdimme laajasta tehoalueesta, diesel- ja kaasugeneraattoreista sekä laivojen ja vetureiden Cat-moottoreista. Asiakkaamme arvostavat luotettavuutta, jota Cat-koneet tuovat liiketoimintaan.

Trombia Technologies päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Trombia Technologies -yllätyksillä
 • Tarjoamme kaikille vieraillemme lämmintä ruokaa ja juomaa
 • Paikalla myös Kivirock:n Hyvät uutiset

1.10. Lahti

Sijainti: Allu Oy, Jokimäentie 1, Pennala
Klo: 11 – 17

Lahdessa vietetään Secto Konerahoituksen ja ALLUn päivää.

Secto on kotimainen kone- ja autokaluston rahoittaja. Rahoitamme koneita laidasta laitaan, myös yrittäjien välistä kauppaa. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärrys on meille kunnia-asia.

Secton päivän isäntänä toimii ALLU Finland. Vuonna 1985 perustettu yksityinen, suomalainen ALLU Finland Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ympäristöteknologiaan keskittyneistä yrityksistä. ALLU kehittää, valmistaa ja markkinoi maansiirto- ja ympäristöalan laitteita ALLU-tuotemerkillä. Tänä päivänä yli 95% liikevaihdosta tulee kansainvälisestä viennistä, mutta kotimaan markkinat on yksi ALLUn tärkeimmistä markkina-alueista.

Secton ja ALLUn päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 100kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä ALLUn ja Secton yllätyksillä
 • Roope Tonteri mukana menossa (seuraa somessa @roopetonteri)
 • Demoesityksiä ALLUn pihamaalla

2.10. Lempäälä

Sijainti: Real Machinery Oy, Realparkinkatu 9, Lempäälä
Klo: 9 – 15

Lempäälässä vietämme Dynasetin päivää. Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja. Teknologiset ratkaisumme lisäävät liikkuvien työkoneiden tuottavuutta aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin.

Päivän isäntänä toimii Real Machinery Oy. Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. RealMachinery Oy myy ja maahantuo Suomessa Doosan kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia, Mecalac pyöräkuormaajia sekä Ammann maantiivistyskoneita (jyrät ja tärylätkä) sekä myös asfalttikalustoa.

Dynasetin päivän ohjelmaa:

 • Facebook-livelähetyksiä @MadeInFinlandKonekiertue somessa
 • Jaossa 50 kpl kiertueen ämpäreitä täytettynä Dynasetin yllätyksillä